1988-1992

Een periode met weer veel activiteiten voor jong en oud.

Puzzeltochten te voet en op de fiets en klootschieten
(maandelijks op de Varsselring) worden populair.

De jaarlijkse BBQ is inmiddels noodgedwongen verhuisd van de "Weulse weide" naar "Appie's weide" (van de fam. Radstake) waar we de overige buren echt niet kunnen storen, omdat die voor altijd in een diepe rust verkeren.

Deze periode wordt afgesloten met een geweldig 10 jarig jubileumfeest op zaterdag 21 november.

 

(verslag uit de buurtkrant van december 1992)


's Middags 16.00 uur een grandiose ontvangst in een gezellig aangeklede zaal, met champagne en een speciale feestcorsage.

 
Nadat iedereen zo'n beetje is binnen gedruppeld heet Gerbert, voor de laatste keer als voorzitter, iedereen welkom en opent daarna samen met het oudste lid mevr. L. Huker een buffet dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook uitstekend smaakt. Na een lekker toetje gaan we rond 18.30 uur weer huiswaarts om ons voor te bereiden op de feestavond.

's Avonds om 19.30 uur gaan we weer met de buren naar het Witte Paard nu iets anders uitgedost dan normaal, omdat het thema van de avond "De Zestiger Jaren" is.
Daarbij horen andere kleren zoals pettycoats, wijde broekspijpen, pyama's (pyamaparty's), korte rokjes, hotpants en nog veel meer. Velen zagen er echt leuk uit.

Na de opening door de voorzitter en het zingen van het buurtlied volgde al snel een eerste optreden van Sandra en Eric Luimes met een prachtige "wissel" playback van Gert en Hermien (alle duifjes op de dam).

 

 

 

Daarna volgde de Josef Israelstraat met een playback medley uit vroeger tijden en een live gezongen lied op muziek van de Kinks en een prachtige tekst van Ap van Aoles Derk. Gait de Strieker was ook weer present en het bestuur liet zich niet onbetuigd met een versie van "wie van de drie".

Ook een compliment voor Bas Bömer die naast een prachtige goochelshow ook met zijn tafel-act werkelijk heerlijke trucs liet zien.

De feestavond was al met al weer heel gezellig, met goede muziek, fantastische sfeer en een hoop lol. Wat mij betreft en ik denk dat ook de andere leden het zo ervaren hebben, was het zowel 's middags als 's avonds een geweldig geslaagd feest.

Complimenten voor het bestuur dus.
(einde verslag buurtkrant)

 

Op deze feestavond neemt Gerbert Abbink afscheid als voorzitter en bestuurslid.
Hij wordt gehuldigd voor 10 jaar inzet als bestuurslid en vormgever van de buurtvereniging.

Ook in de navolgende periodes is Gerbert als lid zijn stempel op de buurtvereniging blijven drukken.

Top