2008-2012

Een woelige periode met veel veranderingen

Klootschieten blijkt in de loop van 2008 niet aan te slaan als permanente activiteit en wordt vervangen door een optionele voorjaars activiteit.

Het jaar verloopt met de vaste activiteiten BBQ en Fiets puzzeltocht volgens plan en wordt afgesloten met een Speciale Casino feestavond !

Bestuurscrisis?

Nicolien Sueters is per september 2008 afgetreden en Annemieke Oosterink stopt per 1 januari 2009 als bestuurslid er blijven dus maar 2 bestuursleden over!

Hoe nu verder, is een bespreekpunt op het jaaroverleg van 27 januari 2009.

Ondanks diverse oproepen lijkt het aan vullen van het bestuur met nieuwe leden en vervolgens het organiseren en regelen van alle activiteiten weer bij hen neer te leggen geen haalbare kaart.

Theo Bömer komt met een voorstel waarbij de bestuursvorm wordt omgezet naar een Stuurgroep met daaronder werkgroepen voor de mogelijke activiteiten.

 

Na afweging van voor/tegen en mogelijk/onmogelijk wordt besloten om de voorgestelde vorm een kans te geven.

Op de vraag wie dit allemaal moet organiseren bieden Theo Bömer en Gerbert Abbink aan om dit op “tijdelijke basis” op zich te nemen. Cilia Beudel blijt de financiën behartigen.

De eerste actie van Theo, Gerbert en Cilia bestond uit overdracht van “Oud”naar “Nieuw” door in samenwerking met het oud-bestuur de vaste activiteiten in draaiboeken voor de werkgroepen vast te leggen.

Voor het vullen van de diverse werkgroepen werd een enquête gehouden waarop positief werd gereageerd, zodat op 24 maart 2009 de werkgroepen tijdens een gezellige bijeenkomst definitief samengesteld en van de nodige informatie voorzien konden worden.

BBQ
Sandra Luimes
Tino Bömer
Wilco Scholten
Vincent Mooij
Jannie Nijland (ondersteuning, boodschappen, prijzen verloting)
Robert Rietman (ondersteuning, stroo, water)

Feestavond
Ivette Olsthoorn
Richard Sueters
Wybren Grooteboer
Jannie Nijland (ondersteuning, boodschappen, prijzen verloting)

Sinterklaas
Marian Vos
Moniek Bömer
Sandra Luimes (schminken

Wisselende activiteiten (voorjaar, najaar, ander)
Chris Roos, Dita Sijbrant, Kees en Gerdien Kleistra, Annemieke Oosterink

Hulp op locatie (BBQ, eindpunt fietstocht, etc.)
Robert Vos, Martin Beudel, Eric Oosterink, Jeroen Nyzink, Maurice en Carla Sueters, Karin van Haren, Nishakar Buunk

Voorjaars activiteit Spellencircuit

Chris, Dita, Kees en Gerdien hebben meteen het organiseren van een voorjaaractiviteit op zich genomen.

De jaarvergadering wordt met ingang van 2010 vervangen door Jaaroverleg/Nieuwjaarsreceptie

 

Cilia Beudel geeft de kassleutel over aan de nieuwe "kasbewaker" Dita Sijbrant.

De door Richard Sueters en Jeroen Nijzink uitgezette Fietstocht viel helaas in het regen water. Dubbel jammer, want ze hadden als extra voor een bierwagen en BBQ worsten gezorgd.

Na inventarisatie onder de leden over de beschikbaarheid van internet, bouwt Theo Bömer een buurt website, www.de-paerdestal.nl en vult deze met nieuws, foto's en historische feiten.
Nieuwsbrief en uitnodigingen worden voortaan verstuurd per e-mail. Voor vragen en antwoorden is het buurt mail adres de.paerdestal@gmail.com .

 

Het jaar wordt afgesloten met een bijzondere Feestavond onder leiding van DJ "ome Cor" die menigeen tot actie wist te bewegen. Robert Vos kon  "Oh Oh Den Haag" uit volle borst meezingen en Jannie Nijland was een prachtige "rooie Sien".

Dat is schrikken!

Het Jaaroverleg/Nieuwjaars receptie 2011 dreigt niet door te gaan, de door ons geboekte huiskamer bij Ellen's blijkt namelijk al gevuld met andere gasten. Paniek, totdat Ellen ons met een brede lach opvangt en mededeelt dat we  in verband met het 10 jarig bestaan van Ellen's aan mogen schuiven bij de voor die gelegenheid geplande Brunch.

De (wisselende) voorjaars activiteit waaronder darten en sjoelen, komt niet van de grond.
De vaste jaaractiviteiten lijken zich te gaan beperken tot BBQ, Fietstocht, Feestavond en Sinterklaas.

Het groepje "Kleintjes" wordt steeds kleiner en Sint komt ook al op school bij voetbal, etc. daarom is dit voorlopig het laatste Sinterklaas bezoek gezellig bij Tino en Moniek Bömer thuis.

Lustrum Feest

We bestaan al weer 30 jaar en vieren dat met een spetterende Feestavond, waarbij eenieder actief wordt bezig gehouden met een hilarische “Ik hou van Holland” spel show.

 

 

 

Tijdens deze Feestavond nemen we afscheid  van Gerbert en Hetty Abbink als actief lid van de buurtvereniging.

Gerbert wordt daarbij, voor 30 jaar tomeloze actieve inzet, benoemd tot erelid.

Maak jouw eigen website met JouwWeb